Frissítést kaptak az Apple operációs rendszerei, minden platformon

0
45

Az Apple kiadott frissítéseket minden operációs rendszeréhez. Az iOS 12.3 és tvOS 12.3 már elérhető a támogatott készülékeken. Ez tartalmazza az új TV alkalmazást is, melyet márciusi eseményén mutatott be a vállalat. Az alkalmazás több, mint 100 országban érhető el. Ehhez mindössze egy iOS 12.3 vagy tvOS 12.3 kell, hogy legyen a készülékünkön. Valamint bizonyos Samsung smart TV-k is támogatják. macOS-re ősszel várható.

Az alkalmazással feliratkozhatunk az Apple TV csatornáira és így csak azokért kell fizetnünk, melyek ténylegesen érdekelnek minket. Közvetlenül az alkalmazáson keresztül nézhetjük ezeket. Kínálat az Egyesült Államokban: HBO, Starz, Showtime, Smithsonian Channel, Epix és Tastemade. Ezen kívül az iTunes film és sorozat kínálatát is elérjük, mely az egyik legnagyobb 4K HDR könyvtárat tartalmazza.

Frissítést kaptak az Apple operációs rendszerei, minden platformon

Az iOS 12.3 frissítés ezen kívül hibajavításokat és újításokat tartalmaz. Javult a News+, az Apple Music, az Apple TV Remote, az AirPlay 2 és a CarPlay is. A watchOS 5.2.1 az ECG-s funkcionalitást terjeszti ki. A macOS 14.14.5 főleg hibajavításokat tartalmaz és javítja a teljesítményt.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét