Frissültek az Apple MacBook Air modellek

Az Apple megszüntette a 12 inches MacBook és az előző generációs Apple MacBook Air modellek forgalmazását. Mindkét modell eltűnt a vállalat honlapjáról és a Retina MacBook Air frissítést kapott. Azt pontosan nem lehet tudni, hogy mi fog történni ezekkel a modellekkel, de hivatalosan is kivezetett státuszt kaptak.

Az biztos, hogy a 12 inches MacBook-ra már nagyon ráfért a frissítés, főleg azután, hogy az Apple kihozta tavaly a Retina MacBook Air-t. Viszont az előző generációs MacBook Air kivezetése kicsit furcsának tűnik. Persze eléggé idejét múltnak tűnik az 5. generációs processzorával, de ez volt az utolsó Apple laptop, ami még nem a problémás billentyűzettel volt felszerelve.

Frissültek az Apple MacBook Air modellek

Az előző generációs MacBook Air és 12 inches MacBook modellek kivezetésével együtt az Apple frissítette a Retina MacBook Air modelleket. True Tone kijelzőt kaptak, valamint az árcédula is csökkent 1099 dollárra (1199 dollárról). Ez eléggé meglepő az Apple-től. Diákoknak egyébként csak 999 dollárt kell majd fizetniük a gépért.

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?