Frissültek az Apple MacBook Pro modellek

0
23

A cupertinoi vállalat bejelentette, hogy az Apple MacBook Pro modellek új, frissített verziót kapnak. Az új laptopok frissített processzorral érkeznek, valamint a korábban problémás billentyűzetet is javították.

Kezdve a 15 inches modellekkel, az alap változat egy 2.6 GHz-es, 6 magos, 9. generációs Intel Core i7 processzort kapott. A drágább verzió pedig egy 2.3 GHz-es, 8 magos, szintén 9. Generációs Intel Core i9-et. Ezzel ez az első MacBook Pro modell, mely 8 magos processzort kapott. Opcionálisan mindkét verzió kérhető magasabb órajelű processzorral is, de ezek valószínűleg nem érik meg az árkülönbözetet.

Szokásos frissítésen estek át az Apple MacBook Pro modellek

A 13 inches verziók 2.4 GHz-es Intel Core i5 processzort kaptak, opcionálisan ezekbe is kérhetünk drágább, i7 processzort. Ezen kívül minden más fő komponens maradt a régi: a memória, a tárhely, a grafikus vezérlő és az akkumulátor is.

Mivel a felhasználóknak rengeteg problémája volt a MacBook Pro-k billentyűzetével, így az Apple kénytelen volt eszközölni némi javítást. Viszont továbbra sincs szó teljes újratervezésről sajnos.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét