FullVision kijelzővel debütált a Gionee M7

Az alábbi bejegyzés több, mint egy éve készült, így annak aktualitását nem garantálhatjuk. Megértésed köszönjük!

A terveknek megfelelően mutatkozott be a Gionee legújabb készüléke, az M7, ami a mai trendeknek megfelelően 18:9 képarányú FullVision megjelenítőt kapott. Ez az első mobil, amibe a MediaTek augusztusban leleplezett Helio P30-as lapkája került.

A processzorban 8 darab 2,3 GHz-en pörgő Cortex-A53 mag dolgozik, rendszermemóriából 6 GB, adattárolóból pedig 64 GB jutott, utóbbit microSD-vel lehet bővíteni.

Visszatérve a csodaszép kijelzőre: egy 6,01 hüvelykes, 1080 x 2160 pixel felbontású AMOLED panelről beszélünk, aminek elvileg a fényereje is lenyűgöző.

A hátlapon két kamera kapott helyet: egy 16 és egy 8 megapixeles szenzor, ezek társaságában lelhető még fel a ledes villanó és a kör alakú ujjlenyomat-olvasó.

Elöl egy 8 megapixeles szelfi egységbe mosolyoghatunk bele, gombok itt nem találhatók, a bekapcsoló és a hangerőszabályzó billentyűk jobb oldalra kerültek.

A 4000 mAh-s akkumulátorral felszerelt Gionee M7 öt színben lesz elérhető Kínában: kétféle kék, piros, arany és fekete, ára pedig 422 dollár, tehát adóterhek nélkül 111 ezer forint.

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?