Galaxy S21 FE: A Samsung új védjegyei megerősítik az idei FE érkezését

0
112

Két új EUIPO bejelentés utal arra, hogy a Samsung nem okoz csalódást a rajongóinak, ugyanis érkezik az új Fan Edition okostelefon. Várhatóan augusztusban dobja piacra a Galaxy S21 FE-t, a Samsung Unpacked esemény keretei közt.

Nem titok, azonban nem is hivatalos egyelőre, hogy a Samsung ebben az évben is kiadja „Fan Edition” okostelefonját. A Samsung mexikói honlapja például röviden megemlítette a Galaxy S21 FE-t, de említhetnénk a kiszivárgott ütemtervet is, ami szerint augusztus 19-én debütál az eszköz.

A Samsung most két bejelentést tett az Európai Unió Szellemi Tulajdoni Hivatalánál (EUIPO), amelyek mindegyike utal az S21 FE eljövetelét erősíti meg. Ahogy én is megírtam, kezdetben azt feltételezte a világsajtó, hogy aktív hűtéssel ellátott okostelefonok érkezhetnek, ugyanis az „Activate Fan Mode” teljesen erre engedett következtetni. Azonban a második bejelentés „Unleash Your Fan Power” már a „Fan Edition” szókapcsolaton alapul. Tehát aktív hűtés nem lesz, de Fan Edition igen. Szép az angol nyelve, nemde?

Hirdetés

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét