A gamerek igényeinek teljesítésére is koncentrál a Laptopszalon

Az alábbi bejegyzés több, mint egy éve készült, így annak aktualitását nem garantálhatjuk. Megértésed köszönjük!

Egyre felkapottabbak a gamer eszközök, ami nem véletlen, hiszen már rengeteg laptop, hardver, kiegészítő áll a játékosok rendelkezésére. A trendet a Laptopszalon is igyekszik a lehető legnagyobb mértékben támogatni, ami több dologban is manifesztálódik: egyrészt az üzletekben van gamer sarok, ahol lehetőség adódik arra, hogy vásárlás előtt a vásárlók kipróbálhassák a termékeket, ezáltal biztosan nem zsákbamacskát vesznek.

A Laptopszalon Astoria üzletének alagsorában ráadásul Alienware bemutatótermet is találhatnak az érdeklődők, ezáltal a legérdekesebb és legerősebb gépeket is közelről veheti szemügyre mindenki. A vásárlást az online bankkártyás fizetési lehetőség könnyíti meg, a készülékek kiszállítása ingyenes, sőt, még kedvező hitelkonstrukciók is elérhetők (30 ezer forint feletti vásárlásnál kamatmentes részlet), szóval aki játékkal szeretné elütni az idejét, már nem kell reménytelenül vágyakoznia a szuperebbnél szuperebb eszközök iránt.

Aki válogatna a gamer kütyük között, annak érdemes ellátogatni a linkre kattintva elérhető weboldalra, ahol minden gamer modell megtalálható a PC-től kezdve a konzolon át egészen a szoftverekig és kiegészítőkig.

 

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?