Gamer okostelefon lett a vivo iQOO, Snapdragon 855 chipsettel

0
4

A vivo iQOO készülékkel kapcsolatban rengeteg pletykát lehetett olvasni, majd a specifikációk is kiszivárogtak. A vállalat végre bejelentette a készüléket. A vivo iQOO egy gamer okostelefon lett, brutális specifikációval, messze az eddigi legerősebb vivo. Van itt minden: Snapdragon 855 chipset, tripla kamera és 44W-os gyorstöltés.

Az IQOO szlogenje a “Monster Inside”, vagyis “Belül szörnyeteg”, ami a hardveres részt elnézve igaz is. Akár 12 GB memóriával és 256 GB-os tárhellyel is kérhető a készülék. A 6.41 inches OLED panel waterdrop notch-ot kapott és az ujjlenyomat-olvasó is a kijelzőbe van építve.

Gamer okostelefon lett a vivo iQOO, Snapdragon 855 chipsettel

A 44W-os gyorstöltés 15 perc alatt félig tudja feltölteni a 4000 mAh-s akkumulátort. Hogy ne csak a gamerek örülhessenek, a készülék kamera fronton is eléggé ott van. A három kamerás konfiguráció egy 13 MP-es Sony IMX263 szenzorból, egy 12 MP-es fő egységből és egy 2 MP-es mélység szenzorból áll.

Az új vivo IQOO március 6.-tól rendelhető meg, 450 dolláros kezdő árcédulával. A legdurvább modell ára egészen 640 dollára is emelkedhet.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét