Garmin Enduro: akár 65 napos akkumulátor élettartam a napelemes töltésnek köszönhetően

0
446

Az Enduro a Garmin legújabb csúcskategóriás okosórája, amely ára 799,99 dollár. Ezért az árért egy acélvázzal felszerelt órát kapunk, de további 100 dollárért a titánvázas változatot is beszerezhetjük, ennek ellenére mindkét típushoz nylon szíj tartozik.

Fejlett technológiát csomagoltak a dobozba, melyek közé tartozik a napelemes töltés, amely akár 65 napig képes működni egyetlen töltéssel, azonban aktivált GPS esetén ez az élettartam 80 órára csökkenhet a gyártó becslései alapján.

Mindkét modell 1,4 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, amelynek felbontása 280×280 pixel, ez megfelel egy 35,56 mm átmérőjű óraszámlapnak. A Garmin egy transzflektív memória pixel kijelzőt használ (MIP), amelyet 64 MB memóriával, pulzusmérővel, egy VO2 monitorral, alváskövetővel, és egy NFC chippel párosított a gyártó, utóbbit az érintés nélküli fizetéshez. Az órán megjelennek az telefonunkon kapott értesítések is, továbbá támogatja a Garmin Connect IQ áruházat egyedi számlapok, és harmadik féltől származó alkalmazások letöltése miatt.

Március közepén, vagy áprilisban lesz elérhető az Egyesült Királyságban, amely azt jelenti, hogy Európában is hozzá tudunk majd jutni az okosórához, szállítás révén.

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét