Gigabyte Aero 17 HDR YC: Nagyszerű kijelző a kreatív elmék számára

0
209

Nem közvetlenül a játékosokat, hanem sokkal inkább a kreatív felhasználókat célozza meg új termékével a Gigabyte. Következtetésképpen a magas frekvencia és a jó válaszidő nem a legfontosabb szempont, amelyet figyelembe kell venni.

Azok a felhasználók, akiknek fő szempont a játék, sajnos nem lesznek elégedettek az Aero 17 HDR YC-vel. Habár vadonatúj GeFroce RTX 3080-al van felszerelve, az alacsony válaszidő és frekvencia (60 Hz) azt eredményezi, hogy más gamer laptopok sokkalta alkalmasabbak az újkeletű játékok futtatására.

Viszont elégedettek lesznek a 17 hüvelykes készülékkel azok a felhasználók, akik azért szeretnék magukénak tudni a szóban forgó laptopot, hogy kép- és videófeldolgozáshoz, vagy más hasonló tevékenységhez használják. A HDR támogatás mellett nagy színskálát kínál a panel, mind az sRGB, mind az AdobeRGB színtérben, 100%-os lefedettséggel, ami nagyon ritka dolog egy laptopban. Fényereje több mint 400 nit, illetve a színek pontossága szintén nagyszerű. Egy másik nagy előny, hogy akkumulátora viszonylag hosszú élettartamú, ami valljuk be, mindig hasznos dolog.

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét