Gigabyte RTX 3060 TI Gaming Oc Pro – új változat, kompaktabb méret

0
120

A Gigabyte egy új termékkel rukkolt elő a grafikus kártyák kínálatában, amely a Geforce RTX 3060 TI Gaming OC PRO 8G (2.0-ás verzió) névre hallgat. Ezen grafikus meghajtó módosításai között a legnagyobb különbség eredeti verziójával szemben, a csökkentett mérete.

Mint fentebb említettem, a változások leginkább a méreteire vonatkoznak, most 5mm-rel rövidebb, 2mm-rel vékonyabb, és 11mm-rel alacsonyabb lett az eredeti videókártyához képest, amely konkrét számokban kifejezve (281 x 117 x 40 mm vs. 286 x 115 x 51 mm). Ez az Nvidia RTX 3060 Ti egyszerű továbbfejlesztése, amelyet gyakorlatilag még lehetetlen bármilyen formában, vagy változatban megtalálni ezen kívül. Ha más nem is, de legalább azok a PC tulajdonosok örülni fognak, akiknek ez a grafikus kártya végre belefér a számítógépházba.

Kíváncsian várjuk a piac alakulását ezen modellekkel kapcsolatban, ugyanis rengeteg gamernek aranyközépút lehet. A mostani videókártya árak mellett azonban horribilis összegekért mennek az újgenerációs kártyák, már ha lehet őket kapni.

Hirdetés

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét