Google Assistant-al szerelt digitális órát jelentett be a Lenovo – Smart Clock Essential néven

0
250

Bejelentették a Lenovo új okosóráját, – bár a kifejezés a karórákon ragadt, ez most nem az – amely kompatibilis a Google Assistant szolgáltatással. Az eszköz alapjaiban egy levágott, kisebb verziója a tavalyi Smart Clock-nak, amelyen egyszerű LED kijelzőn láthatjuk az időt és egyéb hasznos információkat.

Mostanában sok okosotthonnal kapcsolatos bejelentés történt, ezek között szerepel a most taglalt Lenovo Smart Clock Essential is, amely dizájnja úgy készült, hogy rengeteg stílusú szobában helytálló legyen.

A tavaly bejelentett Smart Clock LCD „képernyőjével” ellentétben, az Essential teljesen „letisztult” LED kijelzőt kapott, amelyre tényleg csak a leghétköznapibb információk kerülnek ki, mint az idő és a hőmérséklet.

Hirdetés

Látszatra egyszerű, azonban számos olyan funkciót tud, amelyet csak feltűnőbb, mondhatnám „csicsásabb” társai. Ilyen a Google Assistant, a hangvezérlés. Akár a villanyt, sütőt, illetve bármit tudunk vele irányítani. Feltéve ha SmartHome-unk, azaz okosotthonunk van.

Kapott még night-light funkciót is, hogy az esti órákban ne zavarjon minket az alvásban. Valamint USB portot más eszközök töltéséhez.

Több mint 40.000 okoseszközzel kompatibilis 5,000 gyártótól. És még egy 3 Wattos hangszórója is van.

A Lenovo Smart Clock Essential szeptembertől elérhető és 59,99 dollárt kérnek érte.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét