Google Now: frissítés a Google I/O alkalmával

0
80

Miután felocsúdtunk a nemrég bejelentett Galaxy S4 Google Edition kábulatból, akkor vessünk egy rövid pillantást a frissített Google Now alkalmazásra.

A jelen pillanatban is zajló I/O-n ejtettek néhány szót a tavalyi év leginnovatívabb alkalmazásának választott Google Now-ról is. Az alkalmazás több kisebb újítást kapott, melyek közül az egyik legtetszetősebb a hangalapú emlékeztető rögzítése. A működése egyszerű, egyszerűen beszéljünk a telefonunkhoz, mintha egy keresést végeznénk. Az emlékeztető aktiválásra a “remind” parancsot használjuk (pl.:remind me to buy milk this evening). Emellett bekerültek az ajánlott tartalmak, amelyeket az e-mailezésünk és kereséseink alapján ajánl az asszisztens. Az új kártyák tehát: könyvek, zenei albumok, tv adások és video játékok.

Ezekhez képest a két utolsó látszólag kevésbé érdekes, de annál fontosabb. Az egyik a csak Japánban érvényes “Utolsó vonat haza” kártya, míg a másik a valós idejű tömegközlekedési adatok szinkronban tartása az eszközzel. A mostani üzemanyag árak mellett ezek elég hasznosak tudnak majd lenni.

Hirdetés

Google Now: frissítés a Google I/O alkalmával
 

Bazsa

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét