GSMA díj a Fujitsu Siemens Computersnek

0
169

Az elismerés a GSMA mobil szélessávú technológiát hasznosító noteszgépek versenyén hangzott el, amelynek célja az új mobil szélessávú piac fejlődését legeredményesebben támogató gyártók és eszközök azonosítása volt. A GSMA zsűrije külön kiemelte a Fujitsu Siemens Computers beágyazott 3G+ (HSUPA/HSDPA) technológiával ellátott noteszgépeinek gazdag portfolióját, ami egyértelműen bizonyítja a cég elkötelezettségét a nagy sebességű mobil számítástechnika iránt.

A Fujitsu Siemens Computers beépített HSDPA/HSUPA képességekkel ellátott noteszgépei

ESPRIMO Mobile V

Hirdetés

Az ESPRIMO Mobile V otthoni és könnyű üzleti használatra szánt alapszintű noteszgép. Különösen alkalmas a részben otthonról dolgozó back office személyzet támogatására. A notebook ár-teljesítmény aránya nagyszerű, előkonfigurálva, üzemkész állapotban szállítjuk. 

ESPRIMO Mobile és LIFEBOOK Business Line noteszgépek

Az ESPRIMO Mobile és LIFEBOOK Business Line mainstream noteszgépek korlátlan csatlakozást nyújtanak a fejlett üzleti működéshez. Az igény szerint testre szabható noteszgépek termékcsalád-koncepciójába a közös dokkolóállomás és a max. 10 óra üzemidejű második akku is beletartozik. A gépek menedzselt klienséletciklus-szerződés részeként is rendelhetők. Az ESPRIMO Mobile azoknak készült, akik hosszabb időt töltenek utazással, vagy sok esetben az ügyfelek telephelyén végzik munkájukat. Aki még ennél is hosszabb akkumulátor-üzemidőre és könnyebb gépre vágyik, a LIFEBOOK család mellett érdemes döntenie. 

LIFEBOOK Exclusive Line

A kategóriájuk élvonalát képviselő LIFEBOOK Exclusive Line noteszgépek a stílusos formatervet állítják a középpontba. Kis súlyuk és hordozhatóságuk folytán ideális eszközt adnak az eleganciát, a stílust és a funkcionalitást egyaránt fontosnak tartó felsővezetők és sokat utazó üzleti felhasználók kezébe.

AMILO

Az AMILO noteszgépek az otthoni piacon is meghonosítják a fejlett mobil számítástechnikát.

forrás: Fujitsu Siemens Computers

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét