GTX, de nem Nvidia – Érkezik a Volkswage ID.7 GTX, mely összkerékhajtású és még erősebb

0
89

A Volkswagen bejelentette, hogy a küszöbön álló ID.7 elektromos szedánja GTX formában is érkezik. Az újabb változat összkerékhajtással és még nagyobb teljesítménnyel debütál, mint amennyit az eredeti alapmodell kínál. A GTX modell külsőleg is kicsit sportosabb lesz.

Az ID.7 már most a VW eddigi legprémiumabb és legerősebb elektromos autójának számít. Hamarosan azonban jön a mégerősebb és mégsportosabb GTX változat, ami összkerékhajtással lapít bele az ülésbe (az alapmodell hátsókerekes). Természetesen az autó nagyon okos lesz, állítható hajtáslánccal, fékkel, kormánnyal, futóművel stb. stb.

Hogy ebből a sportosságból látszódjon is valami, a gyártó új dizájnelemeket is tervezett az ID.7-hez. Ez magában foglalja a “sportos” sorozat fényes fekete-piros belső burkolatait, valamint a kiegészítő logókat.

A legújabb elektromos GTX jelenleg csak gyártás előtti koncepciójárműként létezik, de készen áll a teljes bemutatásra az IAA Mobility szakkiállításon, amelyet 2023. szeptember 5. és 10. között Münchenben, Németországban rendeznek meg.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét