Gyönyörű waterfall-kijelzős telefont mutatott be a Xiaomi, kijelző alatti kamerával

0
129

Egy videóklippet posztolt a Xiaomi, amelyben leleplezték legújabb prototípus telefonjukat. A telefon „waterfall” kijelzővel rendelkezik, amely egyedülállóan gyönyörű megjelenést biztosít számára. Az eszközön azonban nincsenek portok és a kamera is a kijelző alatt található.

Megdöbbentően jól néz ki a videóban szereplő telefon, valamint a kijelzőbe épített kamera is iszonyatosan különleges megoldás. A Xiaomi 46 saját fejlesztésű technológiát tett az eszközbe azért, hogy olyan legyen, amit láthatunk. Az eredmény magáért beszél.

A 88 fokos négyrétegű üveget 800 Celsius fokra kellett hevíteni, hogy ezt a csodálatos „vízesés” hatást kapjuk meg. Természetesen negatív része is van ennek a dizájnnak, például az oldalánál fogva a telefon folyamatosan a kijelzőt tapogatnánk, azaz „klikkelgetnénk” ide-oda. Ezt a Xiaomi valószínűleg jól átgondolja és megoldást talál rá, mielőtt az eszköz megjlenne.

Hirdetés

Egyéb információk nem állnak megjelenésre, és mint mondtam, ez egy koncepció telefon, tehát lehet, hogy még pár évig nem lesz hasonló a piacon.

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét