Ha eddig még nem volt, most lehet gamer borotvád

0
1106

A gamer holmik lényege, hogy a játékosok teljesítményét és kényelmét szolgálva hozzátegyenek a játékélményhez, de Razer néha elég érdekes dolgokat ad ki gamer címszóval. A cég az élén jár ezeknek a „furcsa” termékeknek a piacra dobásában, amelyre tökéletes példa az a nemrégiben bejelentett gamerborotva is, amely a gamer márka és a Gillette kollaborációjának eredményeképp született.

Nos, nagy dologra senki se számítson, a gamerség ugyanis annyiban kimerül, hogy az ötpengés GilletteLabs with Exfoliating Bart borotva a Razerre jellemző színvilágot és kígyós logót kapott. Az elmaradhatatlan RGB fényeket tehát ne keressünk, ezúttal kicsiben gondolkodott a gyártó. A Razer persze összehozott egy jól csengő közleményt, amelyben „a tervezés, az innováció és az élvonalbeli technológia” találkozásának írják le a terméket.

Ha meggyőzött a marketing, akkor elárulom, hogy a GilletteLabs Razer Limited Edition most augusztus végén várható, és két változatban jelenik majd meg világszerte – zöld Razer utazódobozkával, illetve anélkül. Árat egyelőre nem tudni, de várhatóan ugyanannyiba, esetleg egy picivel többe fog kerülni, mint a normál GilletteLabs, ami 23 dollárért kapható, a táskás változatáért pedig 30 dollárt kérnek el.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét