Ha tavasz, akkor iPhone SE 3, LCD képernyővel

0
20

Az Apple iPhone SE 2020 érkezését kitörő örömmel fogadta a vásárlóközönség. Mint ahogy kínai értesülésekből kiderült, az almás gyártó nem szeretne várni újabb négy évet egy frissített modell bemutatásával. A legújabb infók szerint az Apple SE 3 a következő tavasszal debütálhat, néhány megújított, és néhány az előző generációkra jellemző vonással.

Friss értesülések szerint ez lesz az utolsó olyan SE szériás okostelefon, amelynek előlapján LCD képernyő foglal helyet. Továbbá nagy valószínűséggel az iPhone XR formatervét fogja megörökölni. Ez azt jelenti, hogy a szenzorszigetet már ezzel a készülékkel sem fogjuk tudni megúszni. Viszont nem lesz arcfelismerés, helyette a Touch ID az oldalsó keretre költözik, mint ahogy az az iPad-nél is van.

Megkapja az új 5 nanométeres A15 Bionic chipet, ami támogatja az 5G hálózatokat is. Kamerák és egyéb jellemzők tekintetében nem tudni, hogy milyen újítás lesz, ha lesz újítás. A friss értesülések szerint az árban sem lesz változás, vagyis az újdonság ugyanannyiba fog kerülni, mint az Apple iPhone 2020, tehát a 499 eurós ár is megmarad.

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét