Ha valaki nem tudta volna, létezik ADATA notebook, és véletlenül sem rossz!

0
239

Hogy még jobban édesítsék az élményt, most XPG fejhallgatót, hátizsákot és egérpadot is mellékelnek a rendelésekhez. Azonban az ADATA XPG Xenia 14 magában sem egy rossz gép – külső szemmel nézve.

Nem sűrűn látunk ADATA laptopot, személyesen még nekem sem volt hozzá szerencsém. De most itt egy kis infómorzsa a legújabb modelljükről.

Ahogy a nevéből is kitűnik, a modell 14 hüvelykes és szuperkönnyű, 1 kg körüli a súlya van. 11. generációs Intel processzorokkal vannak szerelve, természetesen az energiatakarékos darabokkal. 16 GB forrasztott RAM (nem bővíthető), valamint szupergyors NVMe SSD is jár a csomaghoz, ezután pedig már csak hab a tortán a 100% sRGB lefedettségű 16:10-es IPS panel.

Hirdetés

Kalapomat pedig azon a ponton emeltem meg a gép előtt, amikor megláttam a specifikációs listán a portokat. Van rajta Thinderbolt 4, USB Type-C és Type-A, SD kártya olvasó, 2.0-ás HDMI, valamint jack is. Ultrakönnyű laptop lévén ez nem mindennapi, így mindenképp dicséretet érdemel.

Konfigurációtól függően 1050 és 1150 dollár között alakul az ára, ami még nem fix, ugyanis jelenleg promóció van, dübörög a marketinggépezet.

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét