Hamarosan bemutathatják az Apple AirPods Studio fejhallgatót

0
131

Már egy ideje lehet arról pletykákat olvasni, hogy az Apple az AirPods egy zajszűrős, fejlhallgató kialakítású modelljét hozhatja ki, Apple AirPods Studio néven. Az elemzők eredetileg úgy jósolták, hogy az új fejhallgató csak valamikor az év második felében jöhet ki, de most nagyon úgy néz ki, hogy még pont a félév vége előtt napvilágot láthat.

Egy elemző szerint az új Apple AirPods család beszállítója már megkezdte az új Studio változat gyártását. Ezt az jelenti, hogy a hivatalos bejelentés akár már következő hónapban meg is történhet. A MacRumors szerint ez az Apple Worldwide Developer Conference eseményén fog megtörténni, amit június végén fognak tartani. Persze az is lehet, hogy az Apple nem szeretné elvonni majd a figyelmet a szoftveres újdonságokról, így egy külön eseményt szentelnek majd az új fejhallgató leleplezésére. A WWDC-n egyébként se jellemző az, hogy hardvereket mutatnak be, hiszen az esemény alapvetően fejlesztőknek szól.

Hamarosan bemutathatják az Apple AirPods Studio fejhallgatót

Az AirPods Studio árazásáról egyelőre sejtések vannak csak, 349 dollár körüli árcédulával. Az is valószínű, hogy több változat is lesz. Egy prémiumabb bőr változat, valamint egy olcsóbb, ami mozgáshoz is használható majd.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét