Hamarosan érkezhet az Apple AirPods 2

Úgy tűnik, hogy végre tényleg elérkezhet az Apple AirPods 2 ideje. Az új generációs modellt már rengeteg felhasználó várja és hónapok óta keringenek pletykák a megjelenésről. A legújabb iOS 12.2 beta-ban megjelent a „Hey Siri” parancs beállítása az Apple AirPods-hoz, ami az új generációs modell egyik legnagyobb funkcionalitása lehet.

A beállítás nem látható a public beta teszterek számára. Ezzel a funckióval egyébként jelenleg csak az Apple iPhone és iPad rendelkezik, melyeket fel lehet „ébreszteni” a Hey Siri paranccsal. Ezzel szemben az AirPods csak érintésre reagál és csak ezután tudunk parancsot adni neki.

Úgy tűnik, hogy végre tényleg elérkezhet az Apple AirPods 2 ideje

Az Apple 2016-ban jelentette be az első generációs AirPods modellt és azóta várjuk a következő generáció megjelenését, de eddig mindössze egy minimális árcsökkentést kaptunk.

Az már tisztán látszik, hogy az AirPods 2 idei megjelenése egyre valószínűbb. Új funkciók, amiket várunk: a tok vezetéknélküli töltése és új fitnesz funkciók. Egyesek azt is rebesgetik, hogy a harmadik generáció egy átdolgozott kinézetet is kaphat 2020-ban, de egyelőre koncentráljunk a második generációra.

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?