Hamarosan érkezik a Feedly fizetős változata

0
638

Hamarosan érkezik a Feedly fizetős változataA Google Reader bezárása után, pontosabban már annak bejelntése után rohamos fejlesztésbe kezdtek a Feedly-nél, hogy a megüresedett trónt ha lehet, ők kaparinthassák meg. Felhasználók tízezrei már akkor átvándoroltak hozzájuk, a Google megoldásának bezárását követően pedig mára az egyik legnépszerűbb applikáció lett webes és mobil szoftverüknek köszönhetően. Az ingyenes alkalmazást hamarosan szeretnék kibővíteni az Evernote-hoz hasonó pro előfizetéssel, ahol több funkciót kínálnak majd.

Mennyibe fog kerülni?

Azok, akik igényt tartanak a fizetős csomagra, havi 5 dollárért válhatnak előfizetővé. A fejlesztésnek természetesen promóciós jellege is van, melyben kiadó 5000 hely. Ez annyit tesz, hogy az első 5000 olyan felhasználó, aki ki szeretné használni az előnyöket, 99 dollárért lifetime, azaz örökös licencre lesz jogosult, így egszeri, durván 21-22000 forintnyi összegért használhatják a Feedly Pro-t.

Hamarosan érkezik a Feedly fizetős változata

Mit kapunk ezért a pénzért?

Tovább nem is csigáznám a kíváncsi olvasókat. Gondolom sokakban felmerült, hogy ha nem férne be az első 5000 előfizető közé, akkor mit is kaphat a havi 1100 forintért. Első sorban “https” kapcsolatot, melyen keresztül biztonságosab az adatávitel. Másfelől prémium támogatást, így ha bármilyen probléma, esetleg technikai támogatásra lenne szüksége, akkor a várakozó lista tetjére kerülnek a pro csomaggal rendelkezők. A maradék két funkció, kisebb, de hasznos tulajdonságokat rejt. Az egyik az Evernote támogatás, melynek segítségével az RSS Feed-jeinkből egy kattintással tudjuk küldeni a cikkeket a jegyzeteink közé. A másik a keresés funkciója, mely által egyszerűen kutagothatunk kedvenc oldalaink/blogjaink bejegyzései között, egy-egy kulcsszó alapján.

Hamarosan érkezik a Feedly fizetős változata

Mikor?

A Feedly Pro természetesen elérhetővé válik a desktop kliensben is, így az előfizetők nem csak a mobil eszközökön élvezhetik az új funkciókat. Az időpont, amikorra várható a Pro verzió, valamikor az ősszel kerül bevezetésre. Addig is a fejlesztők és a marketinggel foglalkozó munkatársaik lázasan dolgoznak az új rendeszeren, illetve annak promotálásán.

Hamarosan érkezik a Feedly fizetős változata

További infó: Feedly Pro

Bazsa

Forrás: Androidpolice

 

Update 2013-08-05 21:25

Az összes lifetime licenc (5000 db) elkelt. Úgy fest, lesz a Pro verzióra igény.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét