Hamarosan frissülhet az Airpods Pro és az Iphone SE

0
112

Mac Otakara beszámolója szerint a kínai beszállítók már két új Apple terméken dolgoznak, amelyek várhatóan áprilisban érkeznek. Ezek a termékek pedig az AirPods Pro gen 2 és a 3. generációs iPhone SE. Magukról a termékekről nagyon kevés részlet derült ki, így azt sem tudjuk, konkrétan milyen frissítések várhatóak, de ha a hírek igazak áprilisban már debütálni fognak.

Otakara szerint a 2. generációs AirPods Pro újratervezett töltőtokot kap, amely körülbelül 5 mm-rel vékonyabb lesz, mint a jelenlegi. A 3. generációs iPhone SE-vel kapcsolatban azonban nem derültek ki további információk. Az iPhone SE sorozat eddigi generációs frissítései talán adhatnak néhány támpontot, hogy mire számíthatunk a fejlesztésekkel kapcsolatban.

Az iPhone SE 2020 egy 4,7 hüvelykre növelt képernyőt kapott, illetve Apple A13 SoC-t . Arra számítunk, hogy az iPhone SE 3 tartalmazni fogja az A14 chipet, amely jelenleg biztosítja az iPhone 12 sorozat teljesítményét. A dizájn frissítése azonban nagyvalószínűséggel most elmarad. Az iPhone 12 Mini – az iPhone 12 legolcsóbb modellje – már 5,4 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, így ha az iPhone SE 3 kijelző-frissítést kap, akkor a Mini feleslegessé válhat.
Reméljük az Apple-nek jól sikerül az AirPods Pro frissítése, mert a fülhallgatók hangminősége továbbra sem elég meggyőző. Az 1. generációs AirPod-ok már bizonyították tartósságukat, így a hangminőség a legkézenfekvőbb szempont az Apple számára.

Hirdetés

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét