Hamarosan jöhet a Xiaomi Mi Band 6

0
538

A Xiaomi Mi Band 6 / Mi Smart Band 6-ot az EU megfelelőségi nyilatkozatainak egy csoportjában fedezték fel, amelyet a Huami képviselője nyújtott be. A dokumentumok tartalmaznak egy képet is a fitneszkarkötőről, amely egyértelműen a várható Mi Band 6.

A dokumentumokban említett modellnév: „XMSH15HM”, amelyet korábban már a Mi Band 6-hoz kapcsoltak. Minden dokumentum alján ugyanaz a kép található, mellette a mágneses töltőkábellel. Nem meglepő, hogy a Xiaomi Mi Band 6 nagyon hasonlít a Mi Band 5-re, bár várhatóan az új modell nagyobb kijelzővel rendelkezik majd.

Noha a Xiaomi Mi Band 6 dokumentumai és fotója nem tár fel túl sok releváns részletet, így például a specifikációkat, az árat és a megjelenési dátumot sem tudtuk meg. A dokumentumok, amelyek megtalálhatóak a Xiaomi hivatalos globális webhelyén is azt jelzik, hogy a megjelenés dátuma már nincs olyan messze.

Hirdetés

A Mi Band 6 szivárgásai és a pletykák alapján már kiderült, hogy az aktivitásmérő egy SpO2 érzékelővel is rendelkezhet a vér-oxigénszint méréséhez, integrált Amazon Alexa támogatással, beépített GPS-szel, és akár az azonnali üzenetküldő szolgáltatások teljes támogatásával érkezhet. Az ára körülbelül 40 dollár lesz.

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét