A harmadik negyedévben jöhet az új Asus ROG Phone

A gamer telefonok piaca lett a kínai telefongyártók új harctere, köszönhetően az olyan húzónevek mobilos verziójának, mint például a PUBG vagy a Mobile Legends. A komolyabb bajnokságok akár 200 milliós nézettséget is hozhatnak. Valamint a PUBG szintű játékoknak akár 30 millió aktív felhasználója is lehet. Az Asus vagy azon gyártók egyike, aki beszállt erre a piacra az Asus ROG Phone modellel. A DigiTimes cikkje szerint a vállalat még az idei évben ki szeretné hozni a második generációs modellt, mégpedig a harmadik negyedév környékén.

A kínai játékkiadó, a Tencent partnerséget kötött az Asus-szal és különböző játékosokkal fogják promotálni az új készüléket. A korábbi modellből kiindulva megint borsos árcédulára számíthatunk és természetesen emellé csúskategóriás hardverre.

A harmadik negyedévben jöhet az új Asus ROG Phone

A tavalyi ROG Phone 900 dolláros/800 eurós árcédulával indított. A készülék a kinézete alapján is egyérteműen játékra készült, nem beszélve a számos kiegészítőről, ami növeli az élményt. A kijelző 90Hz-es képfrissítést és 1ms-os elérési időt kínált. Remélhetőleg a következő hónapokban még sokat hallunk a közelgő modellről.

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?