Három GTA játék is érkezik a Netflix-re

0
11

Ikonikus címekkel bővül a Netflix játéktára hamarosan, ugyanis a streamingplatform bejelentése szerint december 14-től megjelenik a Rockstar által fejlesztett Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition.

Ez konkrétan három játék remasterelt változatát takarja, a Grand Theft Auto III, a Grand Theft Auto: Vice City és a Grand Theft Auto: San Andreas címeket. Valamennyi nagy durranás volt a maga idejében, bár a nosztalgiát meglovagolva az elmúlt időszakban újból nagy népszerűségnek örvendenek. Például már mobilra is elérhetők az egykoron komoly asztali számítógépet, vagy korszerű játékkonzolt megkövetelő játékok.

Mindez nagy lökést adhat a Netflix kevésbé ismert játékos üzletágának főleg, hogy a játékok ingyenesen hozzáférhetőek lesznek, persze a hagyományos Netflix-előfizetés részeként, és csak mobilon/táblagépen. Az előzetes regisztráció már meg is indult a december 14-i rajt előtt – írja a The Verge. Ami pedig a GTA-t illeti, nemrég derült ki, hogy akár már 2024-ben érkezhet a hatodik rész, a hivatalos előzetese pedig az első GTA-játék 25. évfordulóján, idén decemberben fut be.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét