Három új GoPro modell érkezett

Az alábbi bejegyzés több, mint egy éve készült, így annak aktualitását nem garantálhatjuk. Megértésed köszönjük!

A B&H a mai napon három új GoPro modellt jelentett be. A vállalat visszatért a színek szerinti elnevezéshez, ebben az esetben Black, Silver és White változatokat kaptunk.

A GoPro Hero7 Black a tápláléklánc csúcsán helyezkedik el, 4K 60 fps-es rögzítési képességgel. A legfontosabb új funkció a HyperSmooth videós stabilizáció, ami a gyártó állítása szerint olyan szintű, mintha egy gimbal segítségével rögzítenénk. A kamera szenzora 12MP-es és akár 30 fotót is rögzíteni tud másodpercenként, RAW formátumba is. Ezen kívül van SuperPhoto Auto HDR funkció.

A Black verzió 79Mbps-os videót is képes rögzíteni. A három modell közül egyedül ennek van mikrofon kimenete és cserélhető akkumulátora. Élőben is streamelhetünk videót vele ezentúl.

A GoPro Hero7 Silver 10MP-es szenzort kapott és legfeljebb 30fps-el tudunk rögzíteni 4K-s felbontás mellett. “Normál” stabilizáció azért itt is megtalálható. Végül maradt a GoPro Hero7 White, mint a legkisebb modell, 10MP-es szenzorral és maximum 1080p @60fps-es rögzítési képességgel. Mindhárom verzió vízálló 10 méterig és 2 inches érintőképernyőt tudhatnak magukénak. Az új GoPro-kat már elő tudjuk rendelni. Árazás: 400, 300 és 200 dollár.

Forrás: gsmarena.com

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?