Helio A22-vel és Android One-nal mutatkozott be a Nokia 2.2

0
40

A HMD Global bejelentette az eddigi legolcsóbb Android One-alapú okostelefonjukat, a Nokia 2.2 modellt. Az új készülék lényegében mindent tud, amit egy átlagos okostelefonnak tudnia kell és mindezt egy nagyon baráti, 100 dolláros árcédulával nyújtja. A készülék egy kellemesen nagy kijelzőt kapott, valamint Android One operációs rendszert. A gyártó arra is ígéretet tett, hogy a közelgő Android Q is támogatva lesz.

A Nokia 2.2 5.7 inches kijelzőt kapott, IPS panellel és HD+ felbontással. Az 5 MP-es előlapi kamerát egy waterdrop notch öleli körül. A hátlapon egy 13 MP-es modul foglal helyet, LED vakuval. A fizikai ujjlenyomat-olvasó hiányában a kamerára kell hagyatkoznunk a biztonságos feloládshoz.

Helio A22-vel és Android One-nal mutatkozott be a Nokia 2.2

A készülék Helio A22 chipsetet kapott, négymagos processzorral és 2 vagy 3 GB memóriával. A belső tárhely 16 vagy 32 GB-os lehet, amit még tovább bővíthetünk microSD kártyával. Az akkumulátor kapacitása 3000 mAh-s.

A Nokia 2.2 fekete és metál színekben érhető el. A 2/16 GB-os modellért 100 dollárt, a 3/32 GB-osért pedig 115 dollárt kér a gyártó.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét