Hibrid konzolokra is érkezik a Hogwarts Legacy

0
34

Az Avalanche Software csapata kétségkívül jó munkát végzett a Harry Potter, illetve a varázslatos világ témájú akció-szerepjátékkal, amelyben a játékosok egy ötödéves diák bőrébe bújva barangolhatják be a Roxfortot. Meglehetősen rosszul érezhetik azonban magukat a Nintendo Switch-birtokosok, ugyanis mostanra ők az egyetlenek, akik nem merülhettek még el a varázslós projektben. Elsőként (még februárban) az újgenerációs konzolok tulajdonosai léphettek be a Roxfort falai közé, májusban pedig az előző generációs Xbox-ok és PlayStation-ök is sorra kerültek.

A Nintendo Switch-es változat az eredeti tervek szerint júliusban debütált volna. Azonban a Warner Bros. és az Avalanche májusban bejelentették, hogy sajnos egy nagyobb csúszással kell számolniuk a felhasználóknak. A fejlesztők elmondták, hogy tudják, hogy a rajongók már nagyon várják, hogy játszhassanak vele Switch-en.

Viszont az fontos számukra, hogy a lehető legjobb élménnyel tudjanak szolgálni, így nem akarnak egy félkész játékkal kijönni – amire az utóbbi években sajnos többször is volt példa a játékiparban. Most viszont minden jel arra mutat, hogy november 14-én végre tényleg megérkezik a Switch-verzió, így a hibrid konzolok tulajdonosai is beléphetnek a Roxfort falai közé.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét