Hivatalos a Call of Duty: Vanguard gépigénye és mérete, már le is tölthető

0
265

Fontos információkat árult az Activision a közelgő Call of Duty: Vanguard PC-s verziójáról. A franchise korábbi játékaival szemben a Vanguard „jutányos” rendszerkövetelménnyel rendelkezik és kevesebb helyet is foglal a meghajtón. A játékot már le is tölthetjük „pre-load” módban a battle.net oldalról.

November 5-én hivatalosan is elérhetővé válik Xbox, PS és PC verzióban is a játék. A PC gamerek pedig most megtudhatták mi kell az új FPS meghajtásához.

Minimális gépigény: Processzornak elég lesz egy Intel Core i3-4340 vagy egy AMD FX-6300, videókártyánk pedig minimum egy Nvidia GeForce GTX 960 vagy egy AMD Radeon RX 470 erejével kell rendelkezzen. Rendszermemóriából 8 GB-ra lesz szükségünk legalább. Ilyen konfiggal 30 FPS-t ki tudunk sajtolni gépünkből 720p-ben.

Ajánlott gépigény: Intel Core i5-2500K vagy egy jóval modernebb Ryzen 5 1600X fog kelleni CPU-ból, GPU téren már GTX 1060 vagy Radeon RX 580 fog kelleni, legalább 4 GB VRAM-mal. Memóriából pedig 12 GB-ot ír elő a gyártó. Ilyen hardverösszeállítással 1080p 60 FPS-ben élvezhetjük a játékot.

Alaphelyzetben 36 GB-ot foglal a játék, akinek viszont bivaly a gépe, az további 64 GB helyet készítsen elő, ugyanis a „nagy felbontású textúrák” számára ez is kelleni fog.

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét