Hivatalos a Galaxy A8

A 2016-os Samsung Galaxy A8 rengeteg pletyka és találgatás tárgyát képezte az utóbbi hónapokban. A GFXBench-nek köszönhetően a benchmark eredmények és a hardveres specifikációk már ismertek voltak számunkra. Amiről viszont nem volt konkrét információ, az a kijelző mérete.

A Samsung végre hivatalosan is bejelentette a készüléket. Kinézetre az idei modell meglepően hasonlít elődjére, ami elég nagy pozitívum, tekintve a vékony unibody házat. Az A8 egy 5.7-inches AMOLED panelt kapott, 1080p-s felbontással. A memória 3GB, a belső tárhely pedig 32GB. A chipset a tavalyi S6-ból származik és ahogy a design, úgy az Exynos 7420 is megállja a helyét még mindig. A lapka négy Cortex-A53 és négy Cortex-A57 magot tartalmaz és 14nm-es gyártástechnológiával készül.

Hivatalos a Galaxy A8

A hátlapi kamera 16, az előlapi pedig 8MP-es. Ennél pontosabb információ egyelőre nincs, de elképzelhető, hogy ezek is az S6-ból származó darabok. A készülék Android 6.0.1 OS-t futtat és ujjlenyomat-olvasót is kapott, a home gombba építve. Az akkumulátor kapacitása 3300mAh.

Az új A8 580 dolláros árcédulával rajtol. Egyelőre nincs hír a többi piacon való megjelenésről.

Forrás: gsmarena.com

Marci

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?