Hivatalos: a Nubia elárulta az új RedMagic 6R globális árait és elérhetőségét

0
118

A RedMagic 6R csúcskategóriás Qualcomm Snapdragon 888 processzort kap, ami nem is csoda, hiszen egy high-end gamer okostelefonról beszélünk. A 6,67 hüvelykes kijelzővel szerelt okostelefont 2021. június 24-én bocsájtják piacra, valamivel kevesebb, mint 500 dolláros áron.

Bejelentésre került a RedMagic 6R, amit a gyártó elsődlegesen olyan embereknek szán, akik gamer telefont szeretnének, de nem gamer dizájnt. Közös jellemzője a játékra szánt telefonoknak, hogy különlegesebb, „gameresebb” dizájn kapnak, ami nem minden körülmények között állja meg a helyét. Ez az új okostelefon pedig ízig-vérig gamer, mégsem feltűnő, ugyanis semmiféle külső jel nem árulkodik erről.

Első ránézésre talán azt is mondhatnánk, hogy egy Samsung Galaxy A szériás telefon, azonban belülről nagyon nem. 144 Hz-es FHD+ AMOLED kijelzője simán sorolható a csúcskategóriába is, valamint a panel SGS-tanúsítvánnyal is rendelkezik. Hűtése is lenyűgöző, címszavakban leírva olyan megoldásokat használ, mint a grafén, gőzkamra, folyadékhűtés, rézfólia, hőpaszta.

Hirdetés

Ára globálisan 499 dollár lesz, június 24-től pedig már rendelhető is a termék.

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét