Hivatalos a Realme X3, 12 MP-es telefotó kamerával

0
63

Az X3 SuperZoom-ot követve most bemutatkozott a Realme X3 is. Ahogyan az a nevéből is kikövetkeztethető, a sima változat nem kapta meg a periszkóp modult, ami a SuperZoom modellben megtalálható és helyette egy hagyományos, 12MP-es telefotó kamerát használ.

A másik különbség az előlapi kamerában mutatkozik meg. A Realme X3 egy 16 MP-es fő modult és 8 MP-es ultrawide modult tartalmaz. A kamerát képességeken és a tárhelyen kívül az X3 lényegében ugyanaz, mint a SuperZoom modell.

Hivatalos a Realme X3, 12 MP-es telefotó kamerával

A 6.6 inches IPS LCD panel Full HD+ felbontású és 120 Hz-es képfrissítéssel rendelkezik. Az ujjlenyomat-olvasó továbbra is jobb oldalon helyezkedik el. Hátul a 64 MP-es fő modult és 8 MP-es ultrawide modult találjuk meg. A Snapdragon 855+ chipset mellé 6 vagy 8 GB memória és 128 GB-os tárhely jár. A 4200 mAh-s akkumulátort maximum 30W-tal tudjuk tölteni.

Az új X3 kék éf fehér színekben lesz elérhető, 330 dolláros kezdő árcédulával. A több memóriával rendelkező modellért minimálisan többet, 343 dollárt kell majd fizetnünk.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét