Hivatalos: Augusztus 7.-én mutatják be a Galaxy Note10 modellt

Az előző hónapban arról lehetett olvasni híreszteléseket, hogy a Samsung augusztus 7.-én fogja bemutatni az új Galaxy Note10 modellt. Nos, a híresztelések igaznak bizonyultak, hiszen a dél-koreai tech. óriás megerősítette ezt a dátumot a 2019-es Galaxy Note család bemutatására.

A Samsung már korábban is azt nyilatkozta, hogy be fognak mutatni egy új készüléket a Galaxy Unpacked eseményen, New York-ban, augusztus 7.-én. Azt ugyan nem árulták el, hogy pontosan melyik modellről lesz szó az eseményen, de megosztottak egy videót, amin egy S Pen stylus és egy kamera modul látható, ami minden bizonnyal a Galaxy Note10-re utal.

Hivatalos: Augusztus 7.-én mutatják be a Galaxy Note10 modellt

A videón levő kamera valószínűleg egy megerősítés is arra vonatkozóan, hogy a Galaxy Note10-en egy kijelzőbe épített kamera modul fog helyet kapni, mégpedig középre helyezve. A Samsung azt nyilatkozta, hogy három különböző Galaxy Note modell érkezik idén. A sima Note10, a Note10+ és egy 5G-s változat. A Note10 és Note10+ hasonló kinézettel várható, viszont az 5G-s verzió már egy nagyobb kijelzőt és egy extra kamera modult kaphat.

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?