Hivatalosan is bejelentették a Huawei Mate 20 X 5G-s változatát

0
243

A Huawei Mate 20 X 5G-s változatát már korábban is láthattuk egy kiszivárgott videón, valamint render képeken előző hónapban. Még a készülék doboza is kiszivárgott. Most pedig úgy tűnik, hogy ez elég volt a kínai vállalatnak ahhoz, hogy hivatalosan is bejelentsék a készülék érkezését.

Ahogyan az a nevéből is kiderül a Mate 20 X (5G) az eredeti Mate 20 X egyik verziója. Ez tavaly novemberben került bejelentésre. A legnagyobb különbség az 5G-s támogatáson kívül a csökkentett akkumulátor kapacitás. Úgy tűnik, hogy ez szükségszerű volt, hogy elférjen az új 5G-s chip. A Mate 20 X (5G) 4200 mAh-s akkumulátort kapott, mely elég nagy csökkenés az eredeti 5000 mAh-hoz képest, de még így is nagyon jó.

Hivatalosan is bejelentették a Huawei Mate 20 X 5G-s változatát

Hirdetés

Egyébként lényegében minden változatlan maradt: Kirin 980 chipset, 40 MP-es kamera, 7.2 inches kijelző és Android 9 Pie-alapú EMUI 9 operációs rendszer. A Huawei Mate 20 X (5G) a hónap végétől lesz elérhető, 999 fontos árcédulával. Egyelőre csak zöld változatban. Tekintve, hogy az eredeti Mate 20 X 750 fontos árcédulát kapott, elég szép prémiumot kell fizetnünk az 5G-s támogatásért.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét