Hivatalosan is bemutatkozott a Huawei Y8s, két szelfi kamerával

0
212

A múlt hónapban már lehetett ezt-azt olvasni a közelgő Huawei Y8s modellről, például hogy az előlapon notch várható, a hátlapon pedig valószínűleg két kamera modul. A mai napon a Huawei jordániai weboldalán feltűnt a készülék, így már hivatalosnak tekinthetjük a megjelenést.

A készülék 6.5 inches LCD kijelzőt kapott, Full HD+ felbontással. Az előlapon egy viszonylag kicsi notch-ot találunk, ami szokatlan módon két szelfi kamerát is magában foglal. A fő előlapi modul 8 MP-es, f/2.0-ás rekesszel, valamint egy 2 MP-es, f/2.4-es mélység szenzor van mellette.

Hivatalosan is bemutatkozott a Huawei Y8s, két szelfi kamerával

A hátlapon szintén két kamerát találunk. A fő modul 48 MP-es, f/1.8-as rekesszel. A modulok elrendezése függőleges, melyek a vakuval egy háromszög-szerű elrendezést alkotnak.

Hirdetés

A Huawei Y8s Kirin 710 chipsetet kapott, 4 Gbe memóriával. Modelltől függően 64 vagy 128 GB-os tárhelyet kapunk, ami még tovább bővíthető egy microSD kártya segítségével is. Az akkumulátor kapacitása 4000 mAh-s, viszont sajnos csak microUSB porton keresztül tudjuk tölteni. Az operációs rendszer szintén nem a legideálisabb – Android Pie, EMUI 9.1-el. De legalább Google services támogatás van. A megjelenésről és az árazásről egyelőre nincsenek információk.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét