Hivatalosan is megjelent az iOS 10 és a watchOS 3

Az alábbi bejegyzés több, mint egy éve készült, így annak aktualitását nem garantálhatjuk. Megértésed köszönjük!

A tervezettnek megfelelően elkezdődött az iOS 10 rollout-ja, a támogatott készülékekre. Ezek nevezetesen az iPhone 5 és újabb verziók, az iPod touch 6th gen, az iPad 4, az újabb Air és Pro modellek, valamint az iPad mini 2 és újabb verziók. A vállalat új operációs rendszere 3 nappal az előtt jött, mielőtt elkezdenék szállítani az iPhone 7 és 7 Plus modelleket, amikre már természetesen iOS 10 van gyárilag telepítve.

Az iOS 10-ben rengeteg újdonságot találhatunk. A lock screen újra lett tervezve, az értesítési felület sokkal részletesebb, az alkalmazásokkal való interakció gyorsabb, valamint a 3D Touch új funkciókat kapott. A Siri ezentúl a fejlesztők által is elérhető. A billentyűzet is jobb lett a korábbinál, ezen kívül a Photos és a Maps alkalmazás is frissült. Az Apple Music és a News új design-t kapott. A VoIP alkalmazásoknál ezentúl ugyanazt a felületet látjuk, mint a normál hívásoknál. Itt megtaláljuk az újdonságok teljes listáját.

Hivatalosan is megjelent az iOS 10 és a watchOS 3

Ezzel együtt a watchOS 3 is megjelent, ami a régi és az új Apple Watch-ok által is támogatott. A Control Center és a dock megújult, valamint az alkalmazások gyorsabban fognak indulni. Az Activity felület teljesen megújult és a háttereket ezentúl könnyebben váltogathatjuk. Az Apple Pay a 3rd party alkalmazásokkal is működni fog.

Forrás: gsmarena.com

Marci

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?