Hivatalosan is töltőadapter nélkül érkezik a Xiaomi Mi 11

0
378

Amikor az Apple bejelentette, hogy töltő nélkül érkeznek az új iPhone 12-es készülékei, több márka, például a Samsung és a Xiaomi is gúnyolta a döntést, de úgy tűnik, hogy a vállalatok követik az amerikai telefonrgyártót. Ez a hír a Xiaomi vezérigazgatójától, Lei Jun-tól származik, aki a Weibo-ra, a kínai közösségi média platformra posztolta a döntés magyarázatát. Jun egy képet is feltett a telefon dobozáról, amely megerősít néhány specifikációt.

Jun kijelentette: “A technológia és a környezetvédelem felhívására válaszul a Xiaomi Mi 11 dobozaiból kivették a töltőt, mint alaptartozékot az e-hulladék csökkentése érdekében”. Ennek a döntésnek az eredményeként valószínűleg valamivel olcsóbbak lesznek a készülékek, és az a néhány ember, akinek nincs kompatibilis töltője, könnyen meg is vásárolhatja a megtakarított összegből.

Lei Jun megosztott egy képet a Xiaomi Mi 11 dobozról, ami első ránézésre karcsúnak tűnik és a telefon néhány jellemzőjét is elárulta. Meggyőződhettünk tehát arról, hogy a telefon egy 108 megapixeles fő kamerával, egy Super AMOLED HDR10 + képernyővel (amelynek mérete még nem ismert) és a Harman Kardon által optimalizált hangszórókkal érkezik.

Hirdetés

Ez minden, amit biztosan tudunk, bár a Xiaomi Mi 11 bevezetési dátuma december 28. így nem kell már sokáig várnunk, hogy többet teljes egészében lelepleződjön a telefon.

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét