Honor Magic 3, Snapdragon 888+ lapkával

0
308

Egyenesen Fang Fei-től tudtuk meg, a Honor vezető termékmenedzserétől, hogy az új chipset a nem túl távoli jövőben érkező Magic 3 sorozat tagjaiban fog debütálni. A hölgy állítása szerint a lapkakészlet csúcskategóriás teljesítménye, illetve a mesterséges intelligenciát illető fejlettsége lehetővé teszi majd, hogy a Honor olyan felhasználói élményt biztosítson, amely képes lesz kielégíteni még a legigényesebb felhasználók igényeit is.

A bejelentés fontossága abban rejlik, hogy a Huawei-től különvált Honor valóban képes volt megőrizni jó kapcsolatait az amerikai partnerekkel. Mivel most már egy független, önálló brandről van szó, a Honor hozzáférést kaphat bármilyen amerikai eredetű, vagy amerikai szabadalommal kapcsolatos technológiához.

Két héttel korábban egy hasonló jó hírnek örülhettünk, amikor bejelentették, hogy a jövőben megjelenő Honor okostelefonok Google szolgáltatásokkal fognak debütálni. Habár a Honor 50 mobilok leleplezése mérföldkő volt, ennek ellenére hardver tekintetében nem voltak valódi zászlóshajók. Ezt a szerepet a hamarosan megjelenő Honor Magic 3 sorozat tagjai tölthetik be, amelyek a cikkünk tárgyát képező SoC-vel startolnak majd a burkolatuk alatt.

Hirdetés

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét