Hozsánna néked nVidia!

0
159

2008 december idusa mérföldkő az nVidia életében. Olyan dolog történt, amit a cégnek kb. 3 éve meg kellett volna lépnie.
De miről is van szó? Kérem eljött az a történelmi pillanat, hogy az nVidia videovezérlőkkel szerelt notebookokhoz a gyártó saját oldaláról tudjuk leszedni a hozzájuk illő drivereket! A cég igérete szerint mostantól folyamatosan elérhetőek lesznek a teljesen friss szoftverek a létező összes nVidia mobil videovezérlőhöz. Ha fellépünk az nvidia.com weboldalra, választhatunk a GeForce 8, 9 és Quadro NVS kártyák közt. A WHQL igazolású driverek teljes mértékben támogatják az összes 7-es sorozatú kártyát is, így tulajdonképpen a teljes mobil paletta le van fedve ezáltal. De a cég sajtóközleményében az is olvasható, hogy az év elején megjelenő új megoldások is 100%-ban támogatottak, így a gyári driver kérdés ezentúl megoldottnak tűnik.
Sokunk örömére ért véget egy régóta húzódó dolog: az nVidia – GeForce vagy Quadro NVS – kártyákkal szerelt notebook tulajdonosoknak nem kell többé drivereket kukázni, végre megvan az évek óta áhított gyári támogatás. De vajon mire várt eddig a chipgyártó? Talán ennek oka örökre homályba vész…

polip

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét