HP ProBook 4340s

0
85
A HP ProBook 4340s számítógép értekezletektől az utcákon át az ország bármely részéig elkíséri gazdáját. A 33,8 cm-es (13,3 hüvelykes) képátlójú HD (1366×768) kijelzővel rendelkező noteszgép vékony, kecses kialakítása révén könnyen felkapható és szállítható. Az alumínium burkolat megnövelt tartósságot biztosít a mobil felhasználás kihívásaihoz. A maszatolódásnak és víznek ellenálló HP DuraFinish bevonat fémszürke színei mindig csiszoltnak hatnak.
 
 
A cseppálló billentyűzet a billentyűzet alá helyezett vékony Mylar filmréteg segítségével megóvja az érzékeny elektronikát és a fontos alkatrészeket a kisebb fröccsenésektől. Mindig történhet váratlan esemény. A HP 3D DriveGuard (fizikális merevlemez védelem) rendszer segít megvédeni a noteszgép merevlemezét a külső hatásokkal, ütődésekkel és leeséssel szemben, így az adatok nagyobb biztonságban vannak. A könnyen használható, mégis erős biztonsági funkciók megvédik az adatokat a jogosulatlan felhasználóktól. A noteszgépet továbbá még többféle megoldással védelmezi gazdáját, az ujjlenyomat-olvasótól az arcfelismerésig.
 
 
A noteszgép különálló grafikus alrendszerével színpompás képi elemek jeleníthetők meg. Az ArcSoft Total Media progamcsomaggal video- és hangfájlok játszhatók le, állíthatók elő és szerkeszthetők. Az előtelepített multimédia szoftverrel munka közben oktatóvideók, otthon a kedvenc filmek is lejátszhatók. Otthon a HDMI port használatával, nagy kijelző csatlakoztatható a számítógéphez, így azon kényelmesen megtekinthetők a noteszgépre letöltött filmek. A HD webkamera (720p) segítségével virtuálisan kapcsolódhat munkatársaihoz és családtagjaihoz, ha személyesen nem találkozhat velük. Az ArcSoft Total Media Suite programcsomag kezeli a webkamerát is, és lehetővé teszi a személyi fényképszerkesztést és videofelvételt. Egy hosszú munkanap végén kellemes kikapcsolódást jelenthetnek az SRS Premium Sound hangrendszerrel, közvetlenül a noteszgépből megszólaltatott dallamok.
 
 
Pucu
Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét