HTC Desire L az egész családnak

0
116

HTC Desire L az egész családnakMostanság a HTC háza tájáról felemés információk szólnak. Tény, hogy egy igen nagy gödörből próbálnak kilábalni tajvanon, ezért több radikális változtatást is eszközölnek. Ilyen például a “Quietly Brilliant” szlogen lecserélése, az agresszívebb marketingpolitika, vagy Sense felület teljes újragondolása. A Samsunghoz hasonlóan, a lehető legtöbb lyukat próbálják betömni a piacon, így szó szerint elárasztva azt. Az új modell a népszerű Desire család tagja, az L nevet viseli.

HTC Desire L az egész családnakAz idei csúcsmodelljük, a HTC One eszméletlenül jóra sikeredett, ami javarészt a megújult, immár 5-ös verziójú Sense-nek, valamint a letisztult külső formavilágnak köszönhető. Elég magasra tették maguknak a lécet, mivel ezt a szintet és innovációt kell elhozniuk az alacsonyabb árcédulával rendelkező modelleknél, ha komolyan gondolják a talpraállást. A cég tajvani oldalán bukkant ma fel a fent már említett Desire L, ami a képek tanúsága szerint elég megnyerő lett, ha pedig végigtekintünk a paraméterlistán, rögtön kiszúrhatjuk, hogy közép kategória felső szegmensét célozhatja meg a gyártó.

  • Fizikai méretek: 128 x 66,9 x 8,9 mm
  • Súly: 118 gramm
  • Akkumulátor: 1800 mAh
  • Kijelző: 4,3 col WVGA Super LCD2 (480 x 800)
  • Processzor: 1 GHz Dual Core
  • RAM: 1 GB
  • Háttértár: 4 GB (micro SD kártyával bővíthető)
  • Kamera: 5 MP autófókusz + LED villanó (BSI szenzor), 720p videó rögzítés
  • SIM foglalat: microSIM

Csak a leglényegesebb adatokat emeltük ki, de ahogy láthatjuk még itt is több kérdőjel van, amit remélhetőleg hamarosan megválaszol majd a HTC. Ilyen például a SoC típusa (beleértve a GPU-t), a RAM típusa, másodlagos kamera megléte, vagy éppen az Android verziószáma. Annyit árultak még el, hogy a szokásos hálózati modulok és a gyártónál már védjegynek tekinthető Beats Audio rendszer a Desire L-nél sem maradhatott ki.

Hirdetés

HTC Desire L az egész családnak

HTC Desire L az egész családnakA képek egy nagyon elegáns, talán kicsit Lumia-s külsőt idéznek, amit három színben is megvásárolhatunk majd: fekete, fehér, rózsaszín. Ez a három kombináció elegendő lehet arra, hogy akár az egész család ízlését lefedje, bár ehhez nagyban hozzá tud majd járulni a barátságos árcímke, amiről még semmilyen információ nem látott napvilágot. Kiindulási alap a hardver lehet, ami kicsit hasonló a nem rég megjelent HTC One SV-hez, ami kb. 100-120 ezer forint közt tudunk megvásárolni. Álláspontunk szerint a Desire L akkor tudna nagyot szólni, ha beférne 100 ezer, de inkább 90 ezer forint alá, de az eddig tapasztalatok szerint erre elég csekély az esély.

 

Bazsa

Forrás: HTC/Taiwan

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét