Huawei Szerviz évindító akció

0
282

Kihagyhatatlan áron vehetsz a telefonodra tokot és védőfóliát a Huawei Szerviz évindító akciójában!

Noha a mai okostelefonok már hatásos külső védelemmel rendelkeznek, azonban ez közel sem jelenti azt, hogy a véletlen balesetekből kifolyólag ne szenvedhetnének olyan sérülést, amit aztán csak egy szervizben, alkatrészcserével lehetne javítani.

Soha ne bízzuk tehát a véletlenre készülékünk sorsát, és ha egy Huawei okostelefonnal rendelkezünk, akkor most itt az alkalom, hogy gyakorlatilag kihagyhatatlan áron tudjunk tokot és védőfóliát vásárolni hozzá – hála a Huawei Szerviz által meghirdetett évindító akciónak.

Tudnivalók az akcióról

Ha szeretnénk élni a kedvezményes lehetőséggel, a legfontosabb tudnivaló, hogy

  • az akciós árak kizárólag akkor érvényesek, ha személyesen vásároljuk meg a kiszemelt terméket (Budapest, Hegedűs Gyula utca 15.),
  • de nagyon fontos, hogy egy ember legfeljebb csak egyetlen akciós árut vásárolhat, amivel elkerülhetjük az esetleges visszaéléseket.

Évindító akciónk részeként lehetőség nyílik

  • több Huawei okostelefonhoz, így például a P30 Lite-hoz és a P Smart 2019-hez is mindössze 100 forintért védőfóliát vásárolni (teljes lista a cikk végén*),
  • de egy speciális kombinált ajánlat részeként mindössze 500 forint ellenében a védőfólia mellett egy minőségi telefontokhoz is hozzájuthatunk az egyes típusokhoz (teljes lista a cikk végén**).

Lényeges, hogy a kedvezményes ajánlat kizárólag 2021. február 16-ig, illetve a készlet erejéig érhető el a Huawei szerviz & boltban!

FIGYELEM: az akcióban szereplő termékekből a rendkívül kedvező ár miatt 50 darabos készlet áll az érdeklődők rendelkezésére!

Az akcióban résztvevő tokról és védőfóliáról

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, ismerkedjünk meg egy kicsit alaposabban a kedvezményes áron kínált termékekkel, melyek a minőség és a tartósság tekintetében egyaránt kimagaslónak tekinthetők.

A védőfólia például nemcsak rendkívül pontos illeszkedést kínál a kijelölt modellek alakjához, de pontosan követi az egyes készülékek vonalait, így nemcsak a képernyő középrészét, hanem a széleit is tökéletesen óvja a sérülésektől. Mindemellett a fólia felhelyezése egyaránt rendkívül könnyed, noha ebben igény szerint természetesen tudunk segíteni vásárlóinknak.

A védőtok minősége is hasonlóan magas szintet képvisel. Egy kinyitható megoldásról van szó, mely minden oldalról védelmet tud biztosítani a telefonnak, és mivel egyszerűen felfedhető vele a kijelző, még kézben tartva sem kell attól tartani, hogy valamilyen sérülés éri, sőt nagyobb eséllyel vészeli át épségben a leejtést is.

A tokot és a fóliát együtt alkalmazva egy olyan kimagasló protekciót kap a telefonunk – ezúttal fillérekért –, aminek jóvoltából a véletlen baleseteknek sokkal ritkábban lesz költséges kijelző csere a vége.

A Huawei Szervizről

A Huawei Szerviz közel ötödik éve foglalkozik Magyarországon Huawei típusú okostelefonok és egyéb termékek garanciális és garancián túli javításával. A legtöbb készülékhez gyári minőségű alkatrészekkel tudunk szolgálni jelentős raktárkészletről, aminek köszönhetően kifejezetten gyorsan orvosoljuk a felmerülő legtöbb hibát.

Munkatársaink nemcsak nagy tapasztalattal, hanem kellő alapismeretekkel és a szükséges szerszámokkal is rendelkeznek a különféle munkálatokhoz, így az esetek döntő többségében nem ismerünk lehetetlen feladatot.

Évindító ajánlatunkban szereplő termékek a következő Huawei modellekhez érhetők el:

Tok és üvegfólia**:

Huawei P30 Lite

Huawei P Smart 2019

Honor 10 Lite

Üvegfólia*:

Huawei P Smart 2019

Huawei P30 lite

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét