A Huawei újra megvillantotta a Mate 20 kamerás képességeit

0
72

A Huawei jövő hónapban Londonban fogja bemutatni új zászlóshajó modelljeit, név szerint a Mate 20 és Mate 20 Pro készülékeket. Ezekről már több kiszivárogtatott fotót is láthattunk, valamint egy hivatalos meghívó és egy szintén hivatalos teaser is napvilágot látott azóta. Most pedig Weibo-n egy új videó jelent meg, amit YouTube-on is megosztottak. Ennek központjában szintén a kamerás képességek állnak.

Íme a kikerült videó:

A videó az előzőhöz hasonló és azt taglalja, hogy az új készülék feszegetni fogja a határokat az új 7 nm-es gyártástechnológiával készült Kirin 980 chipsettel és az új kamerával. A Mate 20 Pro valószínűleg a Huawei első olyan telefonja lehet, ami 3D arcfelismerő fog rendelkezni. Persze csak akkor, ha hihetünk a kiszivárgott képeknek a múlt hétről, de a mai trendeknek megfelelően nem lenne túl meglepő.

A Huawei Mate 20 Pro-t 19.5:9-es képarányú QHD+ (3120 x 1440 pixel) kijelzővel várjuk. Azt is reméljük a 3.5 mm-es audio jack csatlakozót visszahozza a gyártó, amit még a Mate 10 Pro esetében hagyott el.

Forrás: gsmarena.com

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét