Igazi iPhone ellenfél a HTC-től?

Az alábbi bejegyzés több, mint egy éve készült, így annak aktualitását nem garantálhatjuk. Megértésed köszönjük!

Magyar idő szerint 6 órakor kezdődik a HTC eseménye, melyen egy új készüléket fognak bemutatni. Pletykák szerint a One A9 lesz az, melyet többek között az iPhone ellen küldenek harcba.

Igazi iPhone ellenfél a HTC-től? Igazi iPhone ellenfél a HTC-től? Igazi iPhone ellenfél a HTC-től? Igazi iPhone ellenfél a HTC-től?

A vállalatvezető kijelentése, miszerint jó iPhone alternatíva lesz az új telefon, kicsit furcsa. A kiszivárgott információk szerint a telefonban dolgozó chipset a Snapdragon 617, mely ugyan 8 magos, de 8db 1,5GHz-en járó Cortex-A53 magról van szó, illetve egy Adreno 405 grafikus gyorsítóról, és ez az összeállítás nem éppen a felső kategória csúcsa. Ha teljesítményt nézzük, inkább a középkategória teteje és a felső kategória alja között helyezkedik el, ennél már az iPhone 6-ban lévő egység is erősebb, a 6s meg még erre rátesz egy lapáttal. Nyilván sokat fog számítani a sebességben, hogy az 5 hüvelykes kijelző csupán 1080 x 1920 pixel felbontású. RAM-ból 2 vagy 3 GB jut, tárhelytől függően 32 és 64GB választható, utóbbi bővíthető microSD kártyával. A készülék háza fémből készül, és ujjlenyomat-olvasót is kap a készülék. 

A bemutató után sokkal okosabbak leszünk, ha valaki kíváncsi rá élőben, az ezen a linken keresztül tudja figyelemmel követni.

Forrás

DMR

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?