Ilyen drága lenne az ASUS ROG Ally?

0
1736

Az ASUS ROG Ally európai árinformációi kiszivárogtak a neten. Míg az ASUS gamer kéziszámítógépe elvileg a Steam Deck ellenfele lesz, állítólag csaknem 17-90%-kal drágább, mint a Valve Steam Deckje.

WinFuture pontosította a ROG Ally megjelenési ütemtervét, amit az ASUS a jövő héten teljes egészében be is fog jelenteni. Bár az ASUS még nem kommentálta az árakat, az amerikai kiskereskedők véletlenül felfedték, hogy a játékra szánt kéziszámítógép 599 USD-tól, illetve 699 USD-tól indul a Ryzen Z1 és a Ryzen Z1 Extreme processzorokkal szerelt készülékek esetében. Röviden, mindkét ár versenyképes más x86-alapú játék kézi számítógépekkel, beleértve a Steam Decket is.

WinFuture azonban azt sugallja, hogy ez csak az Egyesült Államokban igaz. Állítólag a ROG Ally 799 euróról indul a Ryzen Z1 Extreme-mel az eurózónában. WinFuture hozzáteszi, hogy az ASUS kezdetben nem kínál olcsóbb Ryzen Z1 modelleket az eurózónában, az erősebb Ryzen Z1 Extreme az egyetlen módja annak, hogy a ROG Ally kézbe kerüljön.

Tehát a ROG Ally 120 és 380 euróval többe kerülhet, mint a Steam Deck – utóbbi 419 és 679 euró közötti áron kapható. Más szóval, a ROG Ally 17-90%-kal drágábban indulhat, mint a Steam Deck.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét