Ilyen kijelzővel érkezhet a 12.9 hüvelykes iPad Air

0
738

Már megint Ross Young a hírek forrása, de nagyon tud, ha kijelzőkről van szó, és általában megbízható infókat szokott szállítani. A mini LED technológiának megvannak a maga előnyei, alacsonyabb fogyasztás, magasabb fényerő, és sokkal mélyebb feketék, mint bármilyen hagyományos IPS megoldás esetében, a jelenlegi iPad Air is ilyennel van felszerelve.

A paneleket, amelyek az új iPad Airre kerülnek, korábbi készletekből fogják biztosítani, az Applenek ugyanis maradtak bőven a mostani iPad Pro gyártása után. Nem baj, ez így előrelépés lesz az Air modellek számára, és a jövendőbeli tulajdonosok is csak örülhetnek az újításnak.

Ross Young arról nem beszélt, hogy milyen kijelző kerül a sima 10,9 hüvelykes iPad Airbe, de okkal feltételezhető, hogy IPS LCD lesz a választott megoldás, hiszen nincsenek megmaradt mini LED kijelzők ebben a méretben, csak a nagyobb Pro kapott extrább kijelzőt. Persze bevezetésre kerülhet egy teljesen új méretű képernyő, de erre nagyon kevés az esély. Az új iPad Air és Pro modellek várhatóan a következő hónapban mutatkozhatnak be, és már nagyon sokan várják az érkezésüket.

techkalauz.hu – az online techmagazin