Íme az ASUS ROG Phone 8

0
59

Kihagyhatatlan infó a telefonos gamerek számára, hogy a jövőre megjelenő Asus ROG Phone 8 hamarosan érkezik. Az ASUS nevét hallva azok, akik otthonosan mozognak a játékok világában egyből a ROG (Republic of Gamers) ugrik be, ami kimondottan a játékosokra fókuszál.

A gyártó idén két olyan terméket is piacra dobott, ami ilyen téren érdekes lehetett, hiszen a ROG Phone 7 Ultimate, valamint a ROG Phone 6 is ebben a szegmensben állt rajthoz. Most pedig itt a folytatás, mégpedig a ROG Phone 8, amiről úgy tudni, hogy Snapdragon 8 Gen 3-t kap. Sőt, az ASUS sejtelmesen az eszköz hátulját is megmutatta, amit a címlap képen már láthattatok.

A Snapdragon 8 Gen 3, valamint a ROG telefonokban látott játékfunkciók – például az erős haptikus visszajelzést biztosító ultrahangos gombok – az Asus ROG Phone 8 sorozatot komoly versenyzőként pozícionálja az egyik legjobb játéktelefonnak, amelyre 2024-ben számíthatunk. A bejelentést kísérő tweet egyik érdekessége, a „Beyond gaming”, ami a teljesítményen és a játékon túli fókuszra utal. Hogy ez pontosan mit jelent, azt majd meglátjuk.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét