Infók szivárogtak ki a Samsung Galaxy A05-ről

0
767

Augusztus eleje óta hallani arról, hogy készül a Samsung Galaxy A05, járt már teszteken és tematikus rajz is készült róla, a telefon formáját illetően mégis a mostani fotó tűnik a legmegbízhatóbb forrásnak. A készülék a brazil nemzeti telekommunikációs ügynökségnél, az Anatelnél volt látogatóba, ahol lefotózták az elülső oldalát és a hátlapját is.

Forrás: technoblog

Fényes műanyag hátlap várható a készüléken, rajta függőleges barázdákkal, ilyet az idei Galaxy A14-ben is láthattunk már. A Galaxy A05 hardvere nem lesz rakétahajtómű erősségűnek mondható, egy MediaTek Helio G85 dolgozhat a belépőszintű Samsungban. Ez a lapka 4G/LTE hálózatok kezelésére képes, arra utaló jel egyelőre nincs, hogy 5G-s változat is készülne a mobilból.

Forrás: technoblog

Kiderült még a brazil ügynökség adataiból, hogy 5000 mAh-s akkumulátor dolgozik a telefonban. Ez és az alacsony fogyasztású SoC együtt korrekt üzemidőt ígér az egyszerű készülékhez. A Galaxy A05 árát tekintve 150 dolláros pletykák járnak, ez forintra váltva mai árfolyamon 52 ezernek felel meg, ami egálban van a hazánkban kapható Galaxy A04s induló árával.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét