Ingyenes fájlmegosztó platformot jelentett be a Mozilla, Firefox Send néven

Az alábbi bejegyzés több, mint egy éve készült, így annak aktualitását nem garantálhatjuk. Megértésed köszönjük!

A Mozilla útjára indította új szolgáltatását, a Firefox Send-et. Ez egy új ingyenes fájlmegosztó szolgáltatás, ahova a felhasználók feltölthetik fájljaikat. Ezután az URL segítségével megoszthatják azokat más felhasználókkal.

A felhasználók minden alkalommal 1 GB-os méretig tölthetnek fel fájlokat. Viszont ha regisztrálunk egy ingyenes Mozilla fiókot, akkor ez a korlát 2.5 GB-ra nő. Miután feltöltöttük az adott fájlt, még azt is beállíthatjuk, hogy az adott fájlt hányszor tölthetik le (100-ig), mielőtt a link lejár. Ezen felül a napot is beállíthatjuk (maximum 7 napig), hogy meddig éljen. Jelszavas védelmet is beállíthatunk a linkhez, hogy tényleg csak az illetékesek tudjanak hozzáférni.

Ingyenes fájlmegosztó platformot jelentett be a Mozilla, Firefox Send néven

A Firefox Send szolgáltatás főleg azoknak lehet hasznos, akik gyorsan akarnak nagyobb fájlokat megosztani, amik már nem férnek bele az e-mailen átküldhető korlátba. Ezen kívül a hagyományos fájlfeltöltő szolgáltatásoknál is sokkal jobb (mint például a Dropbox). Hiszen nem maradnak ott a fájlok egy felhő alapú szolgáltatásban, melyeket folyamatosan törölnünk kell. Amikor átküldünk egy fájlt, azt jó eséllyel nem szeretnénk megtartani a felhőben és erre a problémára ideális megoldást nyújt a Firefox Send.

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?