Ingyenes Hogwarts Legacy próbaverzió a PlayStation tulajoknak

0
49

Idén az egyik legnagyobb sikere lett az Avalanche Software varázslós projektje, aminek teljes mértékben sikerült beváltania a hozzá fűzött reményeket. PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series konzolokra már februárban megjelent a játék, május elején pedig a PS4-es, Xbox One-os verziók is befutottak.

A Nintendo Switch-es változat júliusban debütált volna, ám a Warner Bros. és az Avalanche Software nemrégiben bejelentették, hogy sajnos egy nagyobb csúszással kell számolniuk a felhasználóknak, akik így leghamarabb csak november 14-én kaphatják meg a roxforti levelüket. A legelhivatottabb rajongók bizonyára már oda és vissza kijátszották a játékok, ám biztosan akadnak azért olyanok is, akik kacérkodnak ugyan a gondolattal, ám mégsem teljesen biztosak abban, hogy szeretnének-e beruházni a játékra.

Ezen gamereknek a Sony most segít a döntésben, ugyanis elérhetővé tette a Hogwasrt Legacy próbaváltozatát a PlayStation Plus játékszolgáltatás Premium csomagjának részeként. Üröm az örömben, hogy a PS4 és PS5 tulajdonosok mindösszesen 45 percet tölthetnek el a játékban, ami nem túl sok – jóformán a Roxfortig sem jutnak el vele. De nézzük a jó oldalát, legalább ki lehet próbálni a játékot!

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét